• 2013 m. gruodžio 17 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (ES) Nr. 1308/2013, kuriuo nustatomas bendras žemės ūkio produktų rinkų organizavimas ir panaikinami Tarybos reglamentai (EEB) Nr. 922/72, (EEB) Nr. 234/79, (EB) Nr. 1037/2001 ir (EB) Nr. 1234/2007 (Aktuali redakcija);
  • Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2003 m. spalio 24 d. įsakymas Nr. 3D-455 „Dėl žemės ūkio ministro 2000 m. vasario 29 d. įsakymo Nr. 60 „Dėl džemų ir panašių produktų techninio reglamento patvirtinimo“ (Aktuali redakcija);
  • Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2000 m. vasario 29 d. įsakymo Nr. 61 „Dėl vaisių sulčių ir panašių produktų techninio reglamento patvirtinimo“ (Aktuali redakcija);
  • Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2006 m. balandžio 19 d. įsakymas Nr. 3D-155 „Dėl džiovintų vaisių kokybės reikalavimų patvirtinimo“ (Aktuali redakcija);
  • Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2000 m. vasario 3 d. įsakymas Nr. 33 „Dėl greitai užšaldytų maisto produktų techninio reglamento patvirtinimo“ (Aktuali redakcija);
  • Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2002 m. gegužės 8 d. įsakymas Nr. 174 „Dėl privalomųjų konservuotų braškių ir privalomųjų konservuotų obuolių padažo kokybės reikalavimų patvirtinimo“ (Aktuali redakcija);
  • Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2002 m. lapkričio 11 d. įsakymas Nr. 436 „Dėl privalomųjų konservuotų agurkų, konservuotų morkų ir konservuotų kultūrinių grybų kokybės reikalavimų patvirtinimo“ (Aktuali redakcija);
  • Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2000 m. gruodžio 14 d. įsakymas Nr. 355 „Dėl greitai užšaldytų vaisių ir daržovių, vaisių sulčių, džemų ir panašių produktų kokybės tyrimų metodų“ (Aktuali redakcija);
  • Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2003 m. rugpjūčio 28 d. įsakymas Nr. 3D-353 „Dėl privalomųjų greitai užšaldytų žiedinių kopūstų ir greitai užšaldytų braškių kokybės reikalavimų patvirtinimo“ (Aktuali redakcija);
  • Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2004 m. balandžio 23 d. įsakymas Nr. 3D-216 „Dėl pelėsinių grybų skaičiaus nustatymo pagal Hovardą pomidorų produktuose metodikos patvirtinimo ir žemės ūkio ministro 2001 m. gruodžio 18 d. įsakymo Nr. 450 bei žemės ūkio ministro 2002 m. lapkričio 14 d. įsakymo Nr. 443 pripažinimo netekusiais galios“ (Aktuali redakcija);
  • Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2004 m. spalio 11 d. įsakymas Nr. 3D-548 „Dėl miško grybų ir jų gaminių kokybės reikalavimų patvirtinimo“ (Aktuali redakcija).

Atnaujinimo data: 2023-12-12