Pieno produktai
- Žemės ūkio ministro 2010 m. gegužės 7 d. įsakymu Nr. 3D-435 patvirtintas Laktoproteinų (kazeinų ir kazeinatų), skirtų žmonėms vartoti, techninis reglamentas.
- Žemės ūkio ministro2008 m. kovo 14 d. įsakymu Nr. 3D-138patvirtintas Dehidratuoto konservuoto pieno, skirto žmonėms vartoti, techninis reglamentas.
- Žemės ūkio ministro 2005 m. liepos 8 d. įsakymu Nr. 3D-335 patvirtinti Raugintų pieno gaminių kokybės reikalavimai.
- Žemės ūkio ministro 2005 m. balandžio 18 d. įsakymu Nr. 3D-225 patvirtinti Grietinėlės ir jos gaminių kokybės reikalavimai.
- Žemės ūkio ministro 2002 m. gruodžio 11 d. įsakymu Nr. 488 patvirtinti Varškės ir varškės gaminių kokybės reikalavimai.
- Žemės ūkio ministro2008 m. birželio 13 d. įsakymu Nr. 3D-335 patvirtintas Sūrių kokybės reikalavimų aprašas.
- Žemės ūkio ministro 1999 m. gegužės 20 d. įsakymu Nr. 210 patvirtinti Privalomieji lydytų sūrių kokybės reikalavimai.
- Žemės ūkio ministro 1999 m. gegužės 20 d. įsakymu Nr. 210 patvirtinti Privalomieji valgomųjų ledų kokybės reikalavimai.
- Žemės ūkio ministro 2006 m. liepos 25 d. įsakymu Nr. 3D-303 patvirtinta Žalio pieno pirminių kokybės rodiklių įvertinimo instrukcija.
- Žemės ūkio ministro 2003 m. balandžio 17 d. įsakymu Nr. 3D-165 patvirtintos Juslinės analizės metodikos:
- Juslinė analizė. Vertintojų ir ekspertų atrinkimo, mokymo ir tikrinimo metodika;
- Juslinė analizė. Juslinės aprašomosios analizės metodika;
- Juslinė analizė. Kvapų nustatymo ir įvertinimo metodika;
- Juslinė analizė. Juslinių savybių skirtumo nustatymo metodika;
- Juslinė analizė. Pieno ir pieno produktų juslinio vertinimo metodika.
Atnaujinimo data: 2023-12-12